Megavent Clima SR
este o companie de inginerie care oferă o gamă completă de servicii pentru proiectarea, producția, furnizarea și instalarea sistemelor de ventilație și aer condiționat.
Compania a fost fondată în 2008 și s-a impus ca un furnizor de încredere a celor mai importanți producători din lume.
Timp de 15 ani, compania a creat o bază largă de clienți mulțumiți, pentru care actualizăm în mod constant gama de servicii și menținem standardele de calitate înaltă .
Povestea de succes a companiei
Megavent Clima SRL este o echipă de profesioniști care funcționează cu succes, având o vastă experiență în implementarea proiectelor din domeniul ventilației industriale, aer condiționat, încălzire de complexitate variată - de la restaurante mici, instituții sportive și medicale, până la spații industriale mari și șantiere explozive.
Hala proprie de producție, dotată cu echipamente moderne avansate de la producători europeni, ne permite să îndeplinim comenzi de orice complexitate în conformitate cu standardele internaționale.

  • Conducte de aer și produse de ventilație
  • Coșuri de fum și eliminarea fumului
  • Izolatii termice si carcase pentru tevi
  • Produse din oțel inoxidabil
  • Precum și orice soluții tehnice nestandarde efectuate în termenii stabiliți.

Suntem pregătiți să acordăm maximă atenție și abordare individuală fiecărui client. Un sistem flexibil de reduceri nu afectează calitatea muncii noastre.